KENGKAWAN

Tuesday, April 03, 2018

Cuti cancelled

Hm. Tak tahu nak menjawab macam mana dengan kiddos. Terpaksa cancelled cuti.

Suposed esok sampai Jumaat aku cuti 3 hari. Pergi Singapore dengan kiddos & Mamoru. Dah janji kan, nak pergi Universal Studios. Lagipun aku tengah rest untuk SCKLM. So, perfect timing coz tayah fikir pasal lari masa cuti nanti.

Accomodation semua dah book. Lucikily tak pergi sana naik flight, kalau tak burn. Dan lagipun tiket Universal Studios valid for 6 months, so no issue.

Kiddos insyaAllah boleh faham. Cuma as parents, bila dah janji tu of coz rasa bersalah.

To my heroes,
Nanti kita set tarikh lain ya anak2. Mommy sorry. Kali ni tak boleh escape kerja. 🙏🙏🙏🙏


Tak dapat nak merasa company resort kat Singapore. Murah je sewa RM20 je + GST..😅😅

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...