KENGKAWAN

Friday, April 13, 2018

Happy birthday Mamoru!

Merajuk dengan Mamoru malam Rabu aritu. So buat tak reti kat dia pagi Khamis semalam. Merajuk sampai terlupa birthday dia semalam (12 April). Pegi keje pun keluar awal2. Tak bercakap.. haha.

Sampai ofis baru teringat pagi tu birthday Mamoru. Tapi still lagi berkeras tanak wish.. haha. Dalam masa yang sama laju tangan call florist suruh buat birthday delivery kat ofis Mamoru. Gitu.

Malam tadi pulak, kebetulan adik no.2 ajak makan durian kat Taman Warisan Putrajaya. So, beli birthday kek on the way balik keje dan celebrate ramai2. Happy kiddos berlari2 kat Taman Warisan dengan cousins depa.

Balik rumah dekat pukul 11 malam.Ngantuk.

Luckily arini cuti dan kiddos pula ada sports day pagi ni kat sekolah. So takde lah memasing mengantuk dalam kelas / kat ofis 😊😊

Happy Birthday, Mamoru!
Semoga sentiasa berada dibawah rahmat dan limpahan kasih sayang dari yang Esa ❤️

Thank you www.partyperfect.my for the superb service! 

Thot belon ni kecik je. Rupanya besar!

Birthday dinner

Birthday cake ❤️

Pekena durian lepas dinner

Kenyangggg sangat malam tadi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...