KENGKAWAN

Monday, April 16, 2018

Hatten Hotel @ Bandar Hilir, Melaka

We are here since yesterday. Malas duduk JB lama2. Frustrated gitu. Hihi.

Actually tak lah frust pun. Saja nak jalan2.

Tak sangka hotel ni betul2 kat tengah2 Bandar Hilir. Dekat sangat dengan tempat2 menarik kat Melaka ni!

Ok lah, nak gi bawak kiddos pi breakfast kat cafe. Pastu nak gi jalan2 bandar Melaka. Hari ni rupanya Hari Melaka Bandaraya Bersejarah. Kena keluar jalan pagi2 kalau tanak bersesak2 dengan orang ramai/tourist.

Kiddos playing with tissue roll. Apa2 je lah anak oii.. janji happy.

Kemain anak dara tu call operator. Setiap kali checkin memang kena cabut wayar phone. Haish.

Takde toys pun takpe, tisu pun jadik je

Our room. Besaq. Ada 2 tv. Senang tayah rebut.

They boys

View pool. Semalam dah mandi kat swiiming pool johor. Asal nakmpak pool je ajak pi terjun.

Very comfy bed

Kat kawasan hijau berbukit tu Bukit St Paul. Ada muzium & bangunan A famosa kat situ.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...