KENGKAWAN

Thursday, April 19, 2018

Jalan2 Bandar Hilir Melaka Part III

Sambungan..

Turun dari Bukit St Paul, aku sewa beca berhias untuk sambung gi jalan tempat2 menarik yang lain.

Boleh je nak jalan kaki sebab semua tourist attraction kat sini walking distance je pun. Tapi saja nak buat kiddos hepi. So kita jelajah Melaka old style. Naik beca!

Meriah beca yang kiddos naik. Ada muzik, colorful, ada hon untuk kiddos picit2. Aku pulak tumpang teruja. Mujur pulak badan aku sama saiz macam kiddos. Boleh share satu beca je.. hihi.

Sewa beca RM25 (without pitstop). Tapi kalau bayar RM50, dia akan berhenti kat banyakkkk tempat menarik untuk bergambar.

Kiddos hepi sangat. Mommy apatah lagi. 😊

Mana datang ntah dinosour sesat ni.. haha

Depan kapal terbang lama

Abang beca.. abang beca di tengah jalan..🎵🎵

Hepi faces

Kat bangunan merah

Dalam muzium kastam

Mana sesat tah manusia gold ni.. Tahan dia cari rezeki halal pakai kot tebal camni

Keretapi lama

I love Melaka!

Dalam bangunan merah

Beca hello kitty

Cantik beca ni. We even requested abang beca hantar kami balik ke hotel. Best!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...