KENGKAWAN

Monday, April 16, 2018

Jenjalan Bandar Hilir Melaka part I

Loving our quality time together! Oh btw, Mamoru at work. Kesian dia tak dapat join the fun.

Ni gambar pagi tadi. Breakfast at Hatten Hotel. Kiddos well behaved. Aku lepas kan depa pi cari apa yang depa nak makan. Coz restoran ni tertutup. Selamat kalau biarkan kiddos berlegar2 dalam tu.

Kasi makan cukup2 sebelum bawak pi panjat bukit St Paul.

Layan gambar sarapan je la dulu. Gambar jenjalan kita sambung part II satgi. Semua kepenatan baru balik berjalan. And Aleesya demand her supermilk.. hihi. Its her nap time btw ❤️

My Ariff. Yang pintar dan bijak.
Pandai dah pi amik apa dia nak makan. Pegi sorang pin dia berani. Tukang amik makanan untuk adik2 dan tukang amik air untuk mommy pun dia ni.. hihi

Sedappp sangat la tu sampai mangkuk naik ke muka.. hihi. Tayah nak etiquette sangat kan Aleesya kan.. 

My Amarr... yang memakmurkan dan melapangkan ❤️

Makan kenyang2 sebelum pi berjalan

Aleesya dah macam big girl. Tamau guna baby chair. Nak duduk macam abang2 dia.

My Aleesya, yang sentiasa dilindungi.
Pandai Aleesya kupas telur sendiri. Dia pecah kan kulit, kupas semua buat sendiri.

Pastu aummm. Cantik bulat telur yang Aleesy kupas. Pasni boleh tolong mommy kupas telur kat umah ya sayang.. 

Note: Orang kata, nama anak adalah doa. Kalau hari2 sebut, maka kita mendoakan mereka. Sebab tu aku bagi nama yang mudah disebut. Dengan harapan semua orang akan panggil nama penuh mereka (Ariff, Amarr & Aleesya) dan mendoakan mereka secara tak langsung.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...