KENGKAWAN

Friday, April 06, 2018

One day left before SCKLM 2018

Pergi collect race kit SCKLM 2018 tadi.

Sepanjang bertahun lari, ni first time pegi collect race kit untuk SCKLM. Selama ni Mamoru yang tolong amikkan coz aku memang tak gemar berasak2. Especially major event camni.

Tapi since Mamoru busy, terpaksa lah pi sendiri. Event worst, Mamoru will be working during the race day. Terpaksa lah minta tolong adik aku jaga kiddos kat hotel masa aku lari nanti.

Yes, kiddos and me will be staying at the hotel near Dataran Merdeka (jalan kaki tak sampai seminit dah sampai starting point. Dari last year book hotel ni tau. Konon nak buat sub4 tapi lepas terpaksa cuti lari sebulan lebih sebab detal surgery awal tahun aritu, terus lari training, timing segala 😅. 

Takpe lah, kita #runhappy je ❤️

Even my breakfast smile pagi tadi..😁

Met Halim 😊

Met Jamie. Dia ni tetiap tahun lari kat Gold Coast. Tahun ni we will be running gold coast together!  Banyak tips dia bagi. Siap promised nak tunjukkan tempat makan yang best2 masa kat sana nanti. Dan ohh, dapat buff lagi. Aku dah ada 2 buff GC ni.. hihi.

Lunch on the go ❤️

Lets #runhappy at #scklm2018 
❤️❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...