KENGKAWAN

Wednesday, May 16, 2018

Selamat berpuasa & selamat hari guru

Kiddos dah ada favourite guru masing2. How cute. Bersungguh masing2 balut hadiah untuk cikgu depa.

Selamat hari guru buat semua guru & pendidik! Terima kasih atas kesabaran, ilmu, dan masa yang disumbangkan. U guys are the greastest people in the world!

Anyways, Malam ni dah start tarawikh. Kiddos excited nak bertarawikh di masjid dengan Mamoru. 

Selamat menunaikan ibadah puasa buat semua.

Kiddos punya hadiah untuk hari guru

Received this a day before Ramadhan. Tiap2 tahun mesti dapat. Datin Orked yang bagi pagi masa kat lobby pagi tadi. Nampak je muka aku, dia tanya, "Kenapa awak tak datang Bali selection aritu? Awak terer lari. Sayang tau". 
Haish.. tetiba rasa bersalah pulak. Aku tak pergi aritu sebab join SAC buat long run. Lagipun, kalau selected pun, aku rasa tak best nak lari Bali coz takda siapa nak jaga kiddos. Next year insyaAllah aku join pi Bali.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...