KENGKAWAN

Friday, June 22, 2018

2 Syawal 1439H

Throwback lagi.

Petang raya kedua kami bertolak ke Kuala Selangor. Beraya kat kampung Mamoru.

Raya kedua semua pakai baju baru kecuali aku.. huhuhu.. sedih.. tak sempat nak shopping. Pakai baju sedia ada je lah.  Mix & match je lah. Anak2 pula, baju baru berhelai2, cuma kasut je tak sempat beli.. huhu.

Tenkiuu anak2 sebab memahami mak-bapak busy. Masing2 tak meminta2 pun. Weekend ni baru nak pi cari kasut anak2.. hihi

Maklum lah, 10 hari berkampung kat hospital dalam bulan puasa aritu, abis semua plan buat kuih, beli baju kelautt.

Tapi tak kisah pun. Bersyukur dengan apa yang ada. At least raya pertama ada baju baru kan kan kan.

Ni masa otw balik kole selangor. Jalan tak jem pun masa raya kedua

Depan umah nenekMamoru

Yang dilindungi

Muka boring main bunga api sebab cousins depa semua pi balik raya kampung lain

Interprem

Sukanya Aleesya

Main mercun pop.

Ni tataw tengah sedih ke hepi.. hihi. My Amarr ❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...