KENGKAWAN

Tuesday, June 05, 2018

20 Ramadhan 1439H

Tinggal 9 hari lagi.

Semoga diberi rezeki & kesihatan yang baik untuk terus menghidupkan malam2 terakhir dalam bulan ni.

Melayan anak2 main bunga api. Anak2 tak seberapa, mak ayahnya yang mengada. Mak pak yang naik main sebenarnya..hihi

Ni masa kat Kuala Selangor last week

Young Ariff. 
Esok birthday dia yang ke 9 tahun. 
Dah janji nak belikan hadiah. Mommy & daddy cakap, kalau nak hadiah, kena buktikan yang dia betul2 deserves that hadiah. Dan dia betul2 buktikan. Proud of you sayang.

Semalam dah start dapat result paper exam. Tapi baru dapat paper BI. Yang lain belum lagi. English bukan subject favourite Ariff. Tapi mommy tahu Ariff can easily score sebab english ni his first language dari kecil. 

His fav subject is Math. Aritu masa habis paper math, Ariff duk ngadu dia risau result math dia. Dia betul2 harap dia dapat score math. Aku tak strict bab exam dengan anak2. Tapi macam mak2 yang lain juga, aku sentiasa doakan semoga anak2 aku terang hati dan berjaya dalam pelajaran. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...