KENGKAWAN

Monday, June 04, 2018

Long run with SAC

Trowback subuh Ahad aritu.

Kali ni start lari lagi awal. Pukul 12.45 pagi. 😊😊

Dalam group plan lari antara pace 6.30 - 7.00 coz ada runner yang P2 depa pace 7.00 & P3 pace 6.30.

Tapi maybe ada yang tak baca whatapps pegi lari ikut pace 6.20-6.30. Kesian kat geng2 belakang. Esp Rashidi Ishak. Sapa lah pedajal ajak lari sama tapi pi tinggaikan kawan tu jauh kat belakang. Dan Jia pun kesian gak sebab second loop tu dia nak lari sendiri tapi depa duk push dia ikut sekali sampai kena tinggai dan sesat barat. Dia siap keluarkan GPS mencari jalan pulang.. hihi.

Anyway, really had fun that night. Habis lari pi lepak mamak sampai azan subuh baru gerak balik. Penat duk gelak pasal long run kali ni.

Jia yang still happy tho sesat malam tu. Shes my blog reader rupanya. Suka naik gunung macam aku jugak. Pasninboleh buat girls trip masuk hutan dengan dia 😊😊

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...