KENGKAWAN

Friday, June 29, 2018

Lunch & Groceries shopping!

Heaven shopping makanan kat sini. Banyak tempat halal. Semua walking distance.

Portion makanan banyakkk sangat. Kena share dua orang untuk satu meal sebab terlalu banyak (untuk perut comel mcm aku lah hihi - tank kecik)

Lunch tadi makan kebab. Sedapppp!!! Makan share dwngan Vivien. Itupun sampai senak perut nak habiskan.

Lepas lunch gi collect race kit. Pastu gi shoping groceries! Rambang mata tengok buah buahan. Harga murah2 dari kat Malaysia 😂😂

Kat sini masa cepat 2 jam. Kalau kat Malaysia pukul 3 petang, kat sini pukul 5 petang dan dah malam.

Ok lah dah masuk Isyak (pukul 6.30 petang dah Isyak 😂😂). Sat lagi Jolene & coach ajak gi dinner.

Tsk.. da beli groceries, kena pi dinner lagi? Uwaaa.. 

Mata da ngantuk ni. Acaner? Nak tidur je rasa. Nak videocall dengan kiddos & Mamoru. I bet at this hour kiddos ada kat Taska tengah tunggu Mamoru fetch balik rumah. Semoga Mamoru & kiddos sihat2 dan selamat dibawah lindunganNya.

Kat kebab stall. Lunch ramai

Muka2 kelaparan.. hihi. 

Dengan hasil groceries 

My roommate

Kebab ayam yg lazattsss. Aud10 with fries yg gemuk2.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...