KENGKAWAN

Friday, June 29, 2018

Night walk at Surfers Paradise

Walked to Surfers Paradise from our apartment. Distance around 1.7km.

Enjoyed our night walk with stunning beach view and full moon! And the seagulls.. very friendly birds. I mistakenly thought its a herd of duck.

We had our dinner at the Afghani Kebab house - Ordered briyani ayam. Verryyy big portion and hve to share with Vivien. Everybody also started sharing their plate. Nobody could finish the whole plate by themself.

Thank you to Rossie & Khalid for the dinner treat. So kind of both of them to belanja us makan.

On our way back, I requested Edward toshow me the best place to eat ice-cream!

Mula2 tu nobody join us coz, gila apa malam2 dengan suhu 15°c gi makan ice-cream. But then bila dah sampai Ben & Jerrys ice cream shop, semua duk pakat join beli ice cream sama2. Coach Edan pun terpengaruh sekali. Hahaha. Sedappp oiii... Kalah Baskin Robbin or Haagen Daz.

Masa tengah jalan nak balik apartment, ada sorang mat salleh mabuk jalan rapat2 in between aku & Vivien dan letak lengan dia atas bahu aku dan Vivien - Peluk kami. Cepat2 kami tolak tangan dia dan lari pergi kat group geng2 runner lelaki.

Edward cakap, orang2 kat sini suka mabuk2. Haish. Kalau camni, kat Melbourne nanti definitely aku takkan keluar malam2. Semua tour buat time siang je. 

At the night market

Nightwalk

Dinner

At the Surfer Paradise trademark arch

Ice cream time!! Suhu sejuk pun tak heran. Gigil2 makan ais krim.. sedapppp oiii..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...