KENGKAWAN

Tuesday, July 03, 2018

Breakfast at the Manor

Lepas easy hike kat Mount Tamborine trail, kami pergi breakfast kat the Manor Restaurant. Makan scones with jam & hot chocholate. Sedappp oiii.

Semua rumah atau kedai & restaurant kat atas ni design old school. Furniture pun style dulu2 punya. Classic. View sepanjang jalan subhanallah, cantik!!

Kat sini popular dengan wine & kacang macademia. Ada banyak kedai offer wine tasting. Tapi mostly kami pergi makan coklat & kacang je 😁😁

Kat sini juga sempat pergi main boomerang. Best. Kalau kiddos ada lagi best sebab diaorang suka sangat dengan boomerang.

*rindunya*
😭😭😭😭😭

Depan the Manor

Breakfast. 

Panaskan badan kat sini. 

View dalam restoran

Cantik kan. View dia tu cantik. Orangnya dah tentu.. 😂😂 (masuk bakul angkat sendiri)

Semua ralit main boomerang.

Ping yang super excited

Kat sini musim winter. Cuma sini takda snow. 

Lavender!!

Kat salah satu winery

Sejuk2 pun sedap makan aiskrim

Ni la 4wd tu. Bentuk macam van. Tapi power. Boleh jalan atas 4wd trek yang curam.

View dalam 4wd

Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. Konsep kat sini, tadah hujan emas kat negara orang pastu bawa balik negeri sendiri. Baru best.. hihi 😊😊

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...