KENGKAWAN

Wednesday, July 18, 2018

Makan dalam flight

Throwback masa return flight dari Melbourne. The only flight aku tak duduk sebelah tingkap.

Masa stewardess served pre-ordered F&B dalam kabin, dia pass kat aku satu pek nasi lemak & sebotol air mineral. Baru aku nak start makan, dia letak aiskrim, coklat & pasta atas meja. Banyaknya..

Raba perut sekejap. Tank kecik, caner nak abiskan semua ni?

Tersenyum sorang2 bila teringat kat Mamoru. Dia lah duk order online makanan ni semua. Takut nau aku kelaparan.

Nasib lah flight 8 jam. Ada banyak masa bak habiskan. Itupun, masa nak touch down, tinggal coklat je tak habis lagi. Simpan dalam beg je.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...