KENGKAWAN

Wednesday, August 15, 2018

Throwback last weekend

Ada comment dalam entry sebelum ni  tanya nama hotel yang aku stay dekat dengan Dataran Merdeka aritu.

Nama hotel tu Avenue J. Memang sangat dekat dengan Dataran Merdeka. Less than 1 minute walking. So, kalau ada event kat Dataran, memang sesuai la stay sini. Cuma hotel ni just ada basic amenities. Setakat nak mandi, tidur tu boleh lah. Kalau nak selesa or luxury memang tidak. Kids friendly pun tak.. hihi. Wifi ada tapi slow - siput lagi laju.. hihi.

Tapi kalau nak amik yang selesa & luxury, jauh la pulak dari starting point. So, tak meet the purpose of staying dekat dengan Dataran Merdeka, ye tak?

Anyway, harap dapat membantu. Kita layan gambar je la nah.   Malam ni nak lari.. hihi. Kasi keluar peluh sikit.

Kiddos. Lepas checkin kami play tourist around KL.. hihi

Ni masa the next day, masa event Brooks. Bawak kiddos tengok flag off runners 10k & 5k

Cantik kan view kat antara dua sungai ni.

View Dataran nampak sipi2 ja dari tingkap bilik hotel. Kubah putih tu museum tekstil. Depan muzium tu Dataran Merdeka.

Suka tengok effect air kat sungai ni

Kiddos & cousins depa

Belakang tu hotel kami

Cantik juga KL ni kan.. haha.. selalu tengok the 'under-construction' site yang tak habis2 dalam KL ni

My cinta & nyawa

1 comment:

khdjhAdbh12 said...

thank you sis, avenue J rupanya, ingat hotel dekat2 shoplot tunku abdul rahman. thanks ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...