KENGKAWAN

Thursday, December 06, 2018

Ariff's brick training

Must update this one on the spot!

Ariff done his brick training this morning for Powerkids dualthlon next year!

Actually, he even include swimming just now 🏃🏊🚴

Siap suruh mommy amik timing for each session. Hm, ini dah macam bagi hint nak join Ironkids next year je. 🤔🤔

Mommy okey je, tapi kena lebih banyak praktis untuk swimming ya. Kalau dah berjaya convincekan mommy bab swimming, next year kita boleh gi Langkawi, join Ironkids pula. Tapiiiii....

Yerrr ada tapinyaaa..

Tapi kena lah belajar rajin2. Belajar dan bermain kena selari. Nak  pergi lebih advance dalam 'bermain', belajar pun kena advance juga.

Skill alone may or may not help you go further in the future. But skill with knowledge will definitely take you beyond your dreams.

Much kisses for all 3 of you ❤️💋

Memasing show off teknik apungkan  badan.. si kecik tu kemain tau. 

Amarr just join swim & cycling.. dia tak join running coz tak berapa sihat. Aku tak bagi dia berpenat2.. coz nanti nak gi jalan jauh.
He got good running posture. Lari pakai selipar coz tak plan pun sebenarnya nak training camni. Plan asal nak swim je, tapi bila memasing dah angkut basikal, semua jadi bersemangat nak buat brick training 

Run session 500 meter 

Cycling session 1km

Swim session lupa amik gambar sebab sibuk record timing. He did 30 meter swim in 40 seconds.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...