KENGKAWAN

Saturday, January 12, 2019

Lupa

Dah halfway keluar dari rumah nak buat long run subuh tadi, tetiba teringat hari ni Ariff ada aktiviti kokurikulum (Koko) kat sekolah. First session pulak tu. Hari ni dia kena pilih nak join badan beruniform yang dia suka.

Dari malam tadi dia duk remind pasal Koko. Nak pegi sekolah seawal mungkin katanya. Coz dia takut kelab beruniform yang dia minat tu penuh. Dia nak join Pengakap (yeay, mommy support!)

Aku ada terbaca surat dari sekolah, penglibatan dalam xtvt Koko ni akan dikira 30% markah keseluruhann untuk masuk sekolah berasrama.

Tho aku tak ada fikir or ready bab masuk sekolah asrama apatah lagi berjauh dengan kiddos, tapi aku tanak la jeorpadize peluang untuk kiddos ke sana.

Mamoru busy this week. Mommy kena multitask. So training kena tukar sebelah petang la nampaknya. Buat easy run je. Esok pagi baru buat Long run.

Balik dari hantar Ariff, disambut dengan wajah kesayangan ni. Rambut dia berikat dari malam tadi, bila buka ikatan getan, jadi curly camni. Comel sangat!

Yang dilindungi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...