KENGKAWAN

Wednesday, March 13, 2019

Aleesya made her own dinner

Tak masak malam ni. Plan nak beli KFC masa fetch kiddos balik tuition.

Belum sempat nak keluar, Aleesya cakap, "Im hungry. I want to eat nasi soup".

Masa nak bersiap keluar, Aleesya pegi tarik kerusi meja makan. Panjat kerusi pastu amik roti dan buat sandwich coklat. First time dia buat sendiri. Pandai pula tu kemas meja semula dan tutup bekas coklat spread.

Lepas siap semua, dia amik secawan air sejuk dari Coway dan duduk kat kerusi - layan buatan sendiri. 

Mommy senyum je perati dari jauh. Dah pandai berdikari. Tapi malam2 still nak minum susu mommy. Sampai bila tataw lah. Lama sungguh Aleesya breastfeed. Ikut perangai siapa tataw 😁😁

Macam sedap je tgk dia makan 😋

Filling dia sejemput je kat tengah2..Aduyai.. 😂😂


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...