KENGKAWAN

Sunday, April 02, 2006

hey, i'm in Sabah!

hOla..!!

Guess wut? I'm updating my dearest bloggie from Poring Hot Spring, Sabah! (nice ey?) Nih tgh curi masa, lari dari all the Godongs skejap.. *miahaha*.. Ekceli, semlm baru turun dari puncak Kinabalu, so arinih berendam dlm air panas la nampaknya..

..anyway, tak leh lelama nih. Gtg now (kang meragau lak depa carik makcik).. and btw, Sabah is..*peh*.. oh la la..!!

Bye mr. Blog..*another kiss*

8 comments:

efwin said...

hi aD..since u kat sabah, u mesti naik kinabalu,kan?i nk tau la, betol ke lps naik kinabalu, u need 2 days rest then only u can continue other actvties?sbb me n my fren plan nak g sabah, then nk panjat kinabalu la..tp my fren dpt info - lps turun dr kinabalu, kene amik 2 days rest.(sb kitorg ni pegi sabah sbb nk jln2 je!)tenkiu!

cikbiskut said...

ef:
who said so? no la... if u nak naik gunung kenalah prepare training selalu jgn la main redah naik je. mmg la pancit. i pergi dulu ok je, takde rest2 pun. petang turun malam dah merambu...

aD:
sempat jugak update blog ye... memberi cikbiskut ruang mengxcersicekan jari di blog ini... yah yah

Anonymous said...

phew...ad..singgah tawau le makan seafood...seafood di tawau murah gila..nyeah..!! enjoi ur vacation ad- sidian

bluefroggie said...

panjat jgn tak panjat..

efwin said...

eh, ye ke?tapi cemane nk trening...nk suh i joging2 ke?adoiiii malasla.ok..kate la i x g trening.pastu sampai sane, panjat kinabalu.pastu agak2 nye apa akan jadi kat i?melepek kat puncak gunung @ boleh gelak2 lagi kat atas tu?

amizgig said...

efwin:
nO la.. not neccesary pun.. kalau u cukup fit, turun je gunung dah boleh masuk lumba marathon..*gelak*.. training mmg penting.. tp yg paling penting, mental kena jaga. coz naik kinabalu nih, kena kontrol breathing.. maklumlah kat atas tu oksigen kurang.. sejuk lak tu.. sesilap boleh kena AMS.. apa pun, Sabah is a vry nice place.. satu je aD tak sesuai sgt dgn Sabah.. food dia tak kena dgn selera arr..maklumlah aD nih peminat cili api.

biskut:
macih sbb sudi bertandang ke sini even tuan umah tader.. *terharu*

dian:
tawau? isk.. aD tak sempat pi sana la.. insyaAllah, ada masa nak pi sana lagi.. next taim nak daki gunung Trusmadi plak

froggie:
udah.. kamek sudah berjaya bah..

cikbiskut said...

aD:
ade a few blog aje yg i tak pernah miss surf tiap ari... org tak update pun i bace aje balik crite criti lama dia...sampai boleh hafal... sampai boleh bayang dan ingat sebiji2 crite dia... ade gak ek org mcm ni... i ler... *gelak2*

~cess kena sergah dgn member sb i pakai headphone pastu gelak sensorang mcm org kena sawan... assam la dia ni. gugur jantung seyy~

amizgig said...

biskut:
aD pun camtu gak.. anyway, tima kasih bebyk *wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...