KENGKAWAN

Friday, September 12, 2008

Hepi wiken kengkawan

Hari nih 12 Ramadhan 1429 Hijrah

Esok cuti. Kena balik Kuala Selangor. Fuhh.. sakan berselang-seli balik dua kampung tetiap minggu. Bukan apa, aritu kan bab mengecat rumah nenek tak habis lagi. Tu yg kena balik jugak. Lagipun minggu nih nak amik stok biskut raya dari Makde. Tak sangka ok, biskut raya Makde dapat sambutan di luar dugaan! Terima kasih laa bebanyak pada kengkawan yg meng-order. Korang semua memang best lah! Tunggu ya, minggu depan baru aku start deliver order korang - by hand ok! Sebagai tanda terima kasih pada yg membeli, nanti aku amik gambar korang upload kat sini, amacam? Hehehe.

Nih satu lagi aku nak promote. Bisness kecil-kecilan Makcik aku - Kek Lapis Sarawak. Dia memang terer bab buat kek lapis nih, maklum la kan.. orang Sarawak. Kek dia memang sedapppp ok. Aku yang dulunya bukan penggemar kek lapis pun jadi sukaaa pulak! Take note yer, aku takkan promote kalau kek tu tak sedap. Tapi, mahap la nahh, gambar tak ada. Nanti aku upload kat sini.

Ok, stop dulu pasal promote-mempromote bisness orang nih.

Petang nih ada sesi berbuka puasa kat Monterez Golf Club dgn kengkawan ex-opismate Mamoru masa dia keje gomen dulu. Aku tak kenal sangat semua kengkawan Mamoru. Tapi kalau bab-bab tambah kenalan & networking nih aku memang 'on' je. Esok pulak ada majlis berbuka dgn kengkawan sekampung Mamoru kat Tanjung Karang - Aku memang look forward nak pegi sana - berbuka tepi sawah ok! Bestnyaa..

Oh, satu lagi mender still pending: Nak beli present untuk baby Puex & Ayang (pengapit wedding kami - kan aritu kami sanding 'berlima' atas pelamin.. hik). Dah dekat sebulan tau Ayang deliver baby, kami still tak berkesempatan nak lawat dia. Tengok lah minggu depan camne. Tunggu ye Yang!

Malam nih kalau takde apa aral, aku akan buat majlis perasmian ke atas oven yg kami beli aritu.. hehehe. Cadang nak buat chocholate cip cookies. So, rerajin refresh blog nih kalau nak tengok hasil biskut raya aku tu :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...