KENGKAWAN

Tuesday, December 02, 2014

Trip Lagenda Chamah Ulu Sepat

19  days to go.

Trip penutup untuk tahun ni.

Gerun jugak tengok log yang Fisol share dengan aku (dia pergi trip Lagenda ni last year). Almost 100km hiking dalam hutan! 

Macam hari2 kena overtime ja (hiking sampai malam). Dah la sekarang musim hujan. Mental kena well prepared beb.

*tarik napas dalam2*

I'm gonna bring my own spitfire solo tent. Tho Sham offer share fly and groud dengan team xpdc lain, aku tettaapppp nak bawak khemah sendiri. Senang nak salin baju or nak tido bogel dalam tu.. ahahahaha (gurau - kau gila tido atas gunung tak pakai baju).

Aku tengah berfikir sama ada nak share rations dengan the whole team atau pikul ration sendiri. Hmm.. sure lebih adventure kalau semua aku buat solo kan?

We'll see!


2 comments:

Time Traveller said...

fuhhh lamak... respect hahahaa :D
Ok kuatkan momentem.. insyallah berjaya :D

Adlyana Abdullah said...

Tq tq tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...