KENGKAWAN

Sunday, June 21, 2015

So cute!

Boleh tak tetengah malam buta ni duk scroll online shop cari baju baby girl??

Macam mana rasanya dress up baby girl eh? Macam main anak patung eh?

Rambang mata tengok baju cantik2! Rasa nak beli semua je.. hihi

Ok my wishlist untuk baby shower kali ni adalah.. nak baju baby girl kiut miut camni boleh? Ngee....

Note: Baby sangattt aktif sekarang. Belum masuk 5 bulan tapi dah pandai bagi mummy tendangan padu. Sakit tau baby! Behave ok, awak tu gegirl.. xo!

3 comments:

miss eimanhikmah said...

comel ngat!

Biqque said...

haaaaaaa nanti seronokkkkk sgt beli baju baby girl sedar2 dah abis duit kihkihkih! nnti ixora kasi hadiah kat baby A okeh?

Adlyana Abdullah said...

Miss eiman.. Kannn..
Biqque.. diaa belum keluar pun mummy dia dh gatei tangan nk beli baju ropol2.. aahahaha.. baby A cakap tenkiuuu sis ixora :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...