KENGKAWAN

Friday, January 08, 2016

Its Friday, yay!

I survived!!

Haha.

Survive first week jadi supermak. Nanti bila dah start keje naik lagi satu pangkat, jadi ultramak pulak.

Ohh ada sad news. Bulan ni kena cancel trip camping kat Cameron Highlands sebab campsite Sungai Pauh ditutup sampai hujung bulan Januari. Untuk tujuan upgrade campsite katanya.

Uwaaa..

Tapi takpe. Harap campsite jadi lebih cantik. Especially surau & toilet kat situ. Tolong laa upgrade. Dah lebih 10 tahun duk camtu ja rupanya.

Now tengah pening. Nak pegi bercuti kat mana pulak eh?

Think. Backup plan. Think.

Layan homemade ais krim goreng. Aritu makan camtu je. Kali ni aku goreng.. huhu. Dappp... garing & dapp.

Ni la keje aku selagi tak masuk keje. Kejekan Aleesya.. bertabah la ya, Cantik mummy.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...