KENGKAWAN

Thursday, January 21, 2016

May the force be with me

Hari ni seharian mengemas rumah. 

Re-arrange lagi barang2 dalam rumah. Kasi nampak lebih cerah. Lebih luas. Dan yang penting, lebih ruang untuk anak2 bermain. 

Kiddos suka kayuh basikal, main skate board & roller skate dalam rumah. So kena ketepikan kerusi meja semua. 

Esok sambung lagi. Nak buat drilling sikit. Gantung few frame gambar hasil lukisan Ariff & Amarr. Nak gantung blind, gantung kelambu, gantung mini ampai.

Suis untuk water heater rosak. Kena panggil technician betulkan wayar suis. Nak buat sendiri tak reti. Dulu masa belajar kemahiran hidup tingkatan tiga tak khatam. Aku tak ingat mana satu wayar bumi segala bagai tu. Daripada aku shock kena letrik, better pangil orang buatkan. Supermak pun ada kelemahan okay.. huhu.

Esok juga nak bawa Aleesya gi jumpa paed amik jab. 

Pastu, nak cari mini deep freezer untuk storage EBM. Petiais kat umah ni dah tak boleh tampung stok susu. Lagi pun, tak best pulak bila bercampur dengan ayam ikan segala.

Pastu nak shopping alas meja baru. Blind baru. Mini ampai baru.

Banyaknya nak buat... may the force be with us ya Aleesya. No tantrums tomorrow, pweasee.

Semoga misi esok berjaya. 



Darth Vader yang comel..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...