KENGKAWAN

Tuesday, January 19, 2016

Princes's rules.

Morning dari Aleesya! xo!

Pagi ni takda air kat rumah. Lucky semua abang2 Aleesya morning person. Mommy & Aleesya pun dah siap wangi2. Semua dah mandi sebelum bekalan air putus. Takda air adalah signal untuk mommy & Aleesya keluar jalan2.. yay! hihi.

Jangan kecam mummy Aleesya sebab selalu update tentang happiness kat sini. Its not that she's trying to make other people feels bad. It's just what she always did since 11 years ago in this blog. Take pride, she said. For herself.

For those yang rasa mummy Aleesya nak menunjuk2 tu, Aleesya & mummy doakan semoga Tuhan beri kebahagian pada semua hingga melebihi kegembiraan kami. Amin.

Kalau still tak happy juga. Maybe korang banyak buat dosa kat mummy Aleesya tak? Hihi.

Maybe kadang2 kita tak sedar ada titik hitam kat hati kita. Best way to get rid of penyakit hati adalah dengan istigfar. Banyakkan baca quran. Tak reti baca quran? Baca merangkak2? Takpa, tafsir ada.

Kalau terasa dengan apa yang Mummy Aleesya tulis ni, minta maaf lah ya. Mummy kata, dia sengaja.. hihi.






1 comment:

aisha said...

jangan risau aleesya.. sebab mummy aleesya update pasal aleesya hari2, lagi la berkobar2 auntie nak baby girl cam aleesya.. moga doa aleesya diperkenankan ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...