KENGKAWAN

Sunday, February 21, 2016

Survey2 umah

Mamoru kena keje semalam. 

So, UltraMak bawak kiddos pi berjalan without daddy. 

Beria pi Semenyih semalam semata nak tengok rumah contoh yang viral kat FB sebab developer buat kawasan tu jadi cantik.

Kot la boleh jadi rumah ketiga kan.. Anak dah ada tiga, rumah pun target memang nak tiga bijik gak. Senang tak berebut. Akan datang tatau harga rumah jadi camne. Ntah mampu beli atau mampu tengok ja.

Yep kawasan perumahan tu memang cantik. Tapi kalau keje KL  agak hazab la beli umah kat sana. Berderet tol sepanjang jalan.. design rumah pun takdelah hebat mana compared dengan harga yang melampau mahalnya. 

Anyway.. kiddos having fun kat sini. Aleesya pun being such a good girl despite the hot weather. Behave je duduk dalam stroller turun temurun dari zaman Ariff.


Aleesya dalam stroller.

Ariff Amarr & Adam



Ariff sangat addicted dengan game chess. Dia suruh aku beli giant chess & hias kat laman umah.. huhu

1 comment:

miss eimanhikmah said...

bgus anak kalau pandai main chess...skrg ni dah tua, tak faham2 main chess..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...