KENGKAWAN

Friday, February 17, 2017

New ultra-running event kat Melaka

Aku tak suka lari ultra-road. Tak pernah try, tapi aku rasa, aku tak suka kut. Lari atas tar lama2 buat kaki rasa nak terbakar. Kalau cuaca panas, memang sangat mencabar fizikal & mental.

Tapi untuk upcoming Melaka Ultra ni aku kasi exception. Sebab lari kat hometown sendiri!

Aiming for 100km. InsyaAllah.

:)


Note: Hari ni ada ultra trail kat Koh Chang, Thailand. Dunno why aku rasa macam semangat aku turut berlari dengan kengkawan kat sana :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...