KENGKAWAN

Thursday, May 25, 2017

Legoland re-visit Day 1

Since our first trip to Legoland, kiddos asyik cakap nak repeat ke sini. Tapi tak sangka secepat ni. Lesa than 6 months dah pergi semula.. haha.

Tak plan pun. Aku kan suka buat plan spontan. Dan tak rancang pun nak pergi ramai2 dengan my siblings & their cousins. Semuanya kebetulan. 

So off we go. Bertolak ke Johor malam Rabu dengan 4 kereta. Konvoi beramai-ramai.

Mandi kat hiway je. Lepas sarapan kat Larkin, kami terus masuk Legoland.

Kiddos with their cousins kat entrance Legoland. Cuaca best arini. Redup je.

Ni hasil perabih duit kat booth main baling tin. Gemuk2 toys ni. Gewammmmm! Fluffy!!

Sakan memasing dapat take part jadi Little Jedi.

Waiting for my Aladdin.. hihi

Tergelak-gelak naik games ni

Happy nya hero2 ni

Jadi Lancelot pulak

With my siblings, ipar & anak2 buah.

Depan hotel

Driving class

Stars Troopers

Dalam train choo choo

Indoor games

Pose dengan lightsabers

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...