KENGKAWAN

Thursday, February 09, 2017

Jenjalan naik cable car

We're among the earliest people yang merasa naik cable car baru kat Genting Highlands. Cable car lama kat Gohtong Jaya tu dah tak beroperasi lagi. Yang baru ni terletak kat Awana.

And.. kawasan canle car no pun besar.. siap ada Genting premium outlets okay. Shopping sampai pingsan.

Cuma nothing much kat puncak Genting coz still under construction lagi..

Cable car bari ni lagi tinggi.. lagi thrilled & banyakkk pitstops :)

Si cantik kesayangan dengan baju tradisi vietnam hadiah dari Pak Ngah & Mak Ngah

Puteri cantik, nak pergi mana?
Dah ada self service tiket machine untuk beli tiket skyway

Semua pakai baju hadiah dari Vietnam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...