KENGKAWAN

Friday, July 07, 2006

i'm sejuukk

lets make diz quick..

abt work: tak tercerita rasanya. tp kena gak jot down sumthing.. coz aku rasa tahun nih aku akan cipta another history (or my-story).. samada history tu ttg sumthing yg baik / buruk.. aku still tak sure (of coz aku harapkan yg terbaik).. but then, dats again, depends on me - on how aku nak tackle diz major problems i'm facing with.

sabtu nih ada golf tournament kat gleanmarie. our guest of honor wud b SPB Agong. and yes, he will b participating in d games. as ussual, esok kena bangun awal. hv to b there at 6.30 am.. and wut sucks is, i'm alone handling diz event.. called HQ diz morning. suruh derang hantar dua tiga staff kat glenmarie. we'll see camner. if tader org dtg tolong aku, i'm gonna bring up diz matter to TS.. no more kesian.. no more jaga hati.. i have enuff of diz dem "nyeh nyeh" birocracy.

talking abt diz saturday, lepas event nih aku shoot ke Ipoh, perak. ada xpdc ke gunung Peninjau. promise dgn Hany (member outdoor baru yg aku tak penah jumpa) nk meet her up kul 4.30 pm.. hm, event habis rasanya around 2.30 pm.. Tuanku berangkat balik let say around 3.00 pm.. maknanya aku ada masa lebih kurang sejam nak rush ke KL jumpa dia.. insyaAllah, sempat sampai on taim..

others? owh.. hari nih hari ke-6 aku demam. ekceli dah okeh.. cuma belum bebtul ok.. rasanya aku boleh berbangga kut.. sbb kali nih aku boleh 'jaga' diri taim demam tanpa perlu harapkan org len. rasa cam dah 'dewasa' sangat (or perlu ke aku tulih.. 'dah tua'..?).. *hehe*.. eniwei, im "sejuukk".. (i'm cOol).

one more thing, abt my lil bro.. dia dh ok. mmg btul pun, dia ada problem - dgn his gurl.. rasanya kalau kita sayang adik kita, kita kena turut sayang 'orang' yg dia sayang.. dan kalau kita nk make sure segala makan minum adik kita terjaga.. kita kena make sure part 'orang' yg dia sayang pun terjaga jugak.. hm.. mcm tak relevan.. tp, aku kena belajar utk terima. its abt time kut utk aku merasa dunia ber-ipar-duai.. for d sake of my bakal adik ipar punya final thesis, aku bagi dia pinjam my notebook (itupun lps adik lelaki kesayangan aku nih pujuk suh tulung awek dia nih).. nasib baik aku ada 2 notebook (tp, satu lagik nih opis punyerlah).. hai-lahh..

guess dats abt it for my wiken nnt. ok lah.. for wutever pun harap sumer org yg sentiasa amik berat ttg aku hepi selalu.. (love u guys & gals).. *hugs*

eh.. wut dress to wear tomorrow ey?.. hv to find sumthing dat not too flashy.. not too sexy.. not too formal.. aiyoh.. *penin*..

3 comments:

Ray said...

camne demam okay dah? hope you'll be fine in no time...

amizgig said...

ray:
alhamdullilah.. skrg tinggal batuk je.. thanks wak for ur concern *wink*

Ray said...

batuk? tak ok la tu. but you showed sum progress. do keep it girl! (hehe, cam cheerleader lak rasenye)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...