KENGKAWAN

Wednesday, December 20, 2006

demam kekura

balik dari opis semlm, tetiba dpt demam mengejut. ntah, pelik.. ekceli, semlm sampai rumah awal. dalam kul 5.00 ptg kalau tak silap. lepak borak dgn Syuk yg tgh surf internet, pastu start rasa pening.. throat rasa sore.. flu tiba-tiba.. *uwaaa*.. nih mesti sbb kena hujan masa pegi HQ tadik.

dalam mamai semlm, yanie suh aku makan ubat & minum air suam. lepas berselubung bawah comforter, aku tak ingat apa dah.. terjaga masa kul 9.30 mlm. sib baik dah kebah. maceh kat adik-adik aku. kalau derang tader, ntah siapa la nk tengok kan aku taim tu.


********************

awk ingat tak lagu "return to inoncence"? ala, lagu yg kita sama-sama minat tu? lagu yg awk ckp, sentiasa bagi awk semangat masa awk nak amik exam SPM dulu? awk ingat tak nama penyanyi dia?

dat is sms dari H semlm. dia tanya nama artis yg nyanyi lagu favourite aku.. *smile*.. it has been a while, tak sangka dia still ingat.. mula tu berkerut jugak la nak mengingatkan lagu apa yg dia mention dlm sms. bila baca lagi sekali, terus aku ingat..

well, diz is for her..

Enigma - Return to Inoncence
Love - Devotion
Feeling - Emotion

Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence

If you want, then start to laugh
If you must, then start to cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny

Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence

That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence

p/s: aku mmg suka giler lagu nih.. kinda raise my spirit.. esp when i'm down.

1 comment:

bg said...

lagu nih lama sgt rasanya....

tapi maintain best.... like neva die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...