KENGKAWAN

Monday, June 28, 2010

www.makeupfreak.net

Selingan di petang hari.

Mender ni lah yang buat aku busy dan menyebabkan blog aku ni terabai utk beberapa bulan ni. Business part time yang aku buat semakin mendapat sambutan sampai aku tak cukup tangan dan terpaksatolak banyakkk request dari customer sebab jadual makeup aku dah penuh!

Alhamdullilah. Rezeki ;)

Pada mereka yg berminat untuk menggunakan service makeover Makeupfreak, sila book tarikh u all awal-awal ya. Sebab untuk tahun depan pun, kami dah terima booking sampai ke bulan June 2011..!!

For info, Makeupfreak dah ada website sendiri (www.makeupfreak.net). Still under construction.. jemputlah tengok ;)

Bawah ni antara latest client Makeupfreak. Kalau nak lebih info, jemput ke website Makeupfreak ya, geng!




Norhasinah before makeup


Norhasinah after makeup


Munirah before makeup


Munirah after makeup

2 comments:

Biqque said...

i'm happy for u aD and mamoru! keep up the good work! yeay!

~*mrsnzam*~ said...

wajah sebelum ngan selepas lain gilee... bila selepas dah mcm muka tukang make up nyee..huhuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...