KENGKAWAN

Monday, September 12, 2011

Pengemas setia

Rutin setiap malam:
Pungut toys bawah meja, bawah kerusi, belakang tv, etc
Kemas dan asingkan ikut kategori toys
Baiki mana toys yang rosak atau tercabut


Nih kira ok lagi tahap bersepah.. selalu tu.. haih..


Setelah diasing dan di satukan dengan bahagian yang betul


Soft toys


Cars, etc


Yang nih memang sentiasa tak complete..


Yang nih pun banyak yang tak jumpa.. ntah ceruk mana lagi kena humban.. esok je lah cari


Balls, etc


Motor.. Oh, Ariff ada request nak basikal.. kena beli ni.. Dan satu lagi, kat mana ada jual toys karektor Toys Story? Ariff minat betul dengan Buzz Lightyear.. Ariff selalu sebut ayat trademark Buzz, "To infinity and beyond!" (sambil buat gaya macam Buzz)


Ok, lepas penat mengemas, order pizza (kat depan rumah aku ada Domino, Pizza Hut Delivery, Tutti Fruitti, Old Town, etc) Lintas jalan je dah sampai. Dekat nauu. Tapi dah tetengan malam, home delivery je sudahh


Jemput tengok.. huhu

3 comments:

Biqque said...

i suka buzz!!! suka gile :D

kat toyrus takde?

Ely Hasrul said...

rajin okeh tiap mlm kemas!

aD said...

Biqque: boleh la geng sekali dengan Ariff. Toyrus ada? tak perasan pulak. nanti gi cari lagi..

ely, kalau datang mood malas.. esok paginya baru kemas.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...