KENGKAWAN

Tuesday, June 05, 2012

Pelamin fresh flower dari Makeupfreak's Bridal

Last weekend, memang busy. Ada 6 job makeup (di Bangi, Seremban & Sg
Buloh) + 1 job pelamin + sewa baju nikah, sanding, berinai, etc. Dua
malam berturut-turut tak tidur. Tak terasa penat pun sebab sangat
teruja pasang pelamin dan gubah fresh flower.

Bawah ni gambar pelamin fresh flower (tema purple tapi dalam gambar
cam maroon pulak - kualiti gambar yilek maklum lah snap guna henfon
pukul 5 pagi lak tu hihihi). Terima kasih kat Mamoru, adik-adik & ipar
tersayang sebab tolong pasangkan pelamin ni :).

Anw, pada yang berminat untuk mendapatkan sentuhan makeup airbrush
yang terbaikkk dari Makeupfreak dan pakej perkahwinan ekslusif dari
Makeupfreak Bridal Services, klik kat sini ya www.makeupfreak.net atau
search Makeupfreak di Facebook.

2 comments:

Farra Dhelina said...

nice! ;)

mrs puex said...

makeupfreak melangkah lg setapak..thumbs up guyss..really really hepi for u..:D

perlukan khidmat tambahan utk sewaan peralatan mini pelamin boleh contact mayagallerry di 012.2826567 (yatie)..promote biz my sis merangkap biz smpinganku di bhgn marketing..eceyyy...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...