KENGKAWAN

Friday, April 05, 2013

BBIM day 5

Yay, minggu ni berakhir dengan jayanya!

Tepuk tangan untuk Ariff & Amarr. Tepuk.. Tepuk.. Tepuk.

As a reward, next week, mummy dah 'apply' cuti untuk Ariff dan Amarr selama 5 hari : we're going for a holiday! So, no school for a while starting next wednesday!

Matey la baru start sekolah dan nak bercuti.. tsk.

****************************

Malam tadi aku babab belakang tapak tangan Amarr sebab dia baling makanan. Meraung la dia kat situ.

Pastu Ariff datang pujuk adik nya. Ariff tanya siapa buat Amarr. Mengadu la adik kat abang Ariff nya.

Ariff datang kat aku membebel marahkan aku. Siap pelepuk paha aku pastu warning:

"Mummy jangan pukul Amarr lagi tau!"

Sangat protective abang Ariff ni. Tatottttnyaa mummy :)

1 comment:

Cik Qemm said...

haih la ariff mummy pun die marah sebab sygkan adik.

comel betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...