KENGKAWAN

Wednesday, April 24, 2013

Hiking Tabur East lagi

Line up pukul 3 pagi : Aku, Mamoru, Ain, Aisya, Afzan, Chua & Syed

Baru trek 5 minit, Aisya dan jatuh dalam air. Basah sebelah kasut.. huhuhuh

Starting point

Test kemampuan Canon compact IXUS 220HS. Not bad, tapi tangan aku gegar pulak.

Aku suka trek Tabur East ni. Panjat tetiap minggu pun aku sanggup. First, sebab trek dia guna kaki & tangan. Second, trek ni tak ramai orang masuk. Tak macam Tabur West yang agak ramai orang pegi, Third, view adalah lagi best dari Tabur West.. hihihi

View malam yang cun :)

View dam kat area bukit ni :)
Chua dan batu yang unik.. (or Chua tengah imagine Emma Maembong, katanya)


Take 5 :)

Line up yang agak 'berangin' dengan aku malam tu, asal setapak jalan nak bergambau kekdahnya... huhuhuh

Banyak main tali kat trek sini
View puncak last. Serjukk gila taim pagi kat sini

Sesi gedik dah start.

Chua dengan background tasik bentuk bintang

Mamoru yang layankan aje bila aku ajak hiking. Sangatttttt supportive.


Otw turun


1 comment:

Hany said...

rindu sangat hiking...... sobss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...