KENGKAWAN

Friday, March 28, 2014

Race lagi!

My friends cakap dia suka bau peluh sendiri. Ramai bahan dia kaw-kaw sebab bagi statement camtu.. hahaha

Gross. Yes maybe to certain people.  Tapi aku faham apa yang dia cuba sampaikan. Tho aku takde lah sampai suka bau peluh sendiri.. haha

Running really make us feels great!

This week training banyak memain. Lari pun just 4km setiap hari. Satu loop depan HUKM.

Nak buat 10km memang tak sempat. Selalu balik keje sampai rumah dah pukul 6.15pm. Tukar baju bagai. Start lari pun dah 6.30pm. Dalam masa setengah jam mampu buat 5km ja. By pukul 7pm, aku dah stop.

Esok (Sabtu) ada Trail Run 10km kat Jelebu.

Ahad pulak ada Kenaboi Adventure Race 18km kat tempat yang sama.

Harap aku cukup fit untuk dedua race ni.

Go aD go.. !!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...