KENGKAWAN

Monday, July 14, 2014

July is my fav month

Gitew.

Haha.. dah nak masuk pertengahan July baru nak keluar statement camtu kan.

Tapi, serious babe, July memang bulan favourite aku.

Setiap tahun, bila masuk bulan July, aku akan make sure takde apa yang boleh buat aku tak hepi selain hepi belaka.. haha.

Dan bulan July tahun ni, I got all that I wanted. All of it! Thank you!

Paling bermakna bila I got a chance doing something that I ever wanted since 2006. Macam masuk dalam time machine. Boleh pilih nak rewind or fast forward time.

Happiness is everywhere :)



27/9/13 & 7/7/14

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...