KENGKAWAN

Tuesday, August 19, 2014

Stayback

Perkara yang paling tak suka: stayback kat ofis sorang2, malam2. Boleh tahan penakut gak aku ni.. haha.

Call Mamoru tak dapat. Call few other friends tak pick up.

Nanges.

Lucky Mamoru return call few mins later. Maybe dia terkejut tengok banyak notification dari nombor aku.

Was already crying when he called.. hahaha vongoks. Nangis2 sambil menaip kat pc.

"Kenapa ni? Sakit ke? Boss marah? Ada orang kacau?"

"aD sorang2 kat ofis lagi.." *sambung nangis*

"Kenapa tak balik lagi? Tutup pc sekarang. Balik. Keje esok pun boleh buat"

"Dateline hari ni".. *nangis lagi*

"Nak B balik KL malam ni ke? B dengan boss ni"

"No, just teman aD sekejap boleh? 15 mins. Nak submit email ni ja.."

Stressed dengan next year punya budget yang asyik nak kena amend.  Dateline pulak tak agak2. Bagi template hari ni, tapi suruh submit semalam. Sakit jiwa. Keje yang sedia ada langsung tak berusik plus lapaq dari pagi tak makan.

Thanks Mamoru for listening. Thanks for "teman" malam ni. Sorry buat dia risau. I have never been that weak. Nak period kot.. haha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...