KENGKAWAN

Tuesday, January 06, 2015

Enjoying our moment

Tak berjalan sangat hari ni. Takda apa yang baru kat Cameron. Semua tempat dah pernah pegi.

Hari ni agak lengang. Orang pun kurang. Decide to spend time kat ladang teh. Lepakking with Mamoru & kiddos.

Cuaca sebelah petang hujan lebat. Best! First day hujan sejak aku datang sini. Best! Seriously best experience hujan kat tanah tinggi. Dengan kabus tebal.. peh. Then lepas hujan cuaca terang benderang macam biasa & view gunung ganang lepas hujan sangat superbb. Rasa nak panjat gunung taim ni! Haha.

Esok last day kat sini. Mamoru plan nak gerak awal. Maybe singgah memana tempat menarik on the way balik.

Ariff: Where are we going tomorrow?
Me    : We're going home.
Ariff: But, I want to stay here forever!

Ok. Tak pernah dia nak stay kat satu tempat lama2. Selalu tu dia lah orang yang duk kompang nak balik rumah.

Glad kiddos enjoy their holiday in here. We gotta do this often, kan Mamoru :)

Cuaca yang superb

Having fun at tea farm 
Sebelum dimasak

Our dinnahhh selepas dimasak 

Ikan siakap tersedap yang pernah dia makan katanya :)

Nite2

1 comment:

abdooss said...

Wah, bestnya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...