KENGKAWAN

Tuesday, July 07, 2015

Ramadan ke 20

Lagi 10 hari nak sambut raya (and birthday yours truly juga.. hihi).

Time ni kena berjaga2. Especially bab kesihatan. Cuaca pulak kejap panas, kejap hujan.. pastu dengan kawasan rumah aku yang kecoh dengan wabak denggi.. haihh.

Last weekend Amarr down with asthma. Nasib baik sekejap je sebab on the dot bawak dia amik nebuliser. Now nak monitor kiddos punya batuk & selsema. Hopefully cepat sembuh ya anak2.. amin.

Ramadan kali ni terasa semuanya dipermudahkan. Pregnant rasa bertenaga. Badan rasa sihat. So far dah masuk 20 Ramadan, still tak ponteng puasa lagi.

Dan alhamdullilah, rezeki murah tahun ni. Rezeki baby agaknya. Syukur sangat.

Dan tadi pun dah settle booking taska untuk baby bulan February tahun depan dan transit untuk Ariff pergi balik sekolah start January depan. Amarr ja stay kat Brainy Bunch. Sebab tak ada keperluan untuk dia pindah sekolah.

Pasnih boleh relax tunggu due date bersalin dan cuti berpantang tiga bulan dengan tenang. Everything already planned & secured :)

Layan gambar kiddos & cousin main bunga api last weekend. Guna lilin ja nyalakan bunga api. Pelita ada tapi minyak tanah tadakk.. uwaaa...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...