KENGKAWAN

Thursday, March 03, 2016

Nursing vacation

Sabtu ni Aleesya genap 4 bulan!

Yay! Genap 4 bulan juga journey breastfeeding ni. Fully! Yay! Fully breastfeed! Good teamwork, baby!

Ramai yang tak sangka aku boleh buat. Aku pun tak tau yang aku boleh buat.

Mamoru sendiri kagum. Dia cakap, kagum sangat dengan ciptaan Tuhan. Susu yang mengalir dari badan aku dapat kenyangkan Aleesya selama 4 bulan ni :)

Anyway, Selasa depan Aleesya amik jab untuk 4 months. Aku dah plan amik cuti for the whole day, that day.

Nak gunakan cuti ni as my nursing vacation. Ariff & Amarr will be busy at school. So, it will be just me & Aleesya je kat umah.

It will be all about Aleesya and nursing
..and movie while nursing
..and good food in between nursing 
..and more selfie (ok not while nursing.. haha)

Another 20 months to go. We can do this Aleesya, insyaAllah :)

1 comment:

Lydia Mahmod said...

Good luck in your breastfeeding journey, sis. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...