KENGKAWAN

Wednesday, March 02, 2016

Tak sabar

Hari2 looking forward untuk new adventure dengan Aleesya.

Tempuh jem pegi ofis dengan Aleesya pun adventure juga. Adventure yang sangat fun. Sebab Aleesya sangat behave. Tayah dengar radio pun takpe. Dengar suara Aleesya membebel sorang pun boleh buat aku tergelak2 dalam kete.

Pagi tadi, halfway jalan gi keje Aleesya dah tidur. Terjaga pun bila keluar dari parking keta depan BSKL. Sepanjang jalan nak ke child care centre, ramai colleagues tahan aku semata nak tengok Aleesya & dukung dia.

Ni pun ada colleague yang paksa aku bawak dia pi turun kat child care masa lunch satgi semata nak tengok Aleesya. Sampai camtu sekali aura tarikan si Cantik mummy ni.. hihi.

Tak sabar nak balik keje. Nak fetch Aleesya kat bawah ofis. Nak balik sama2. Tempuh jem sama2.. la la ~la..

1 comment:

miss eimanhikmah said...

bgus dia behave je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...