KENGKAWAN

Tuesday, May 31, 2016

Journey to the south


Weekend gateway with family

Kiddos paling happy. Tapi tak banyak berjalan pun sebab aku ada marathon. Habis lari dah penat. Jangankan pegi Legoland, Mamoru offer shopping kat JPO pun aku geleng kepala. Hakak nak rest kaki. Lagipun jalan jem all the way dari selatan sampai ke KL. Pegi balik jalan jem okay. Musim cuti sekolah kan..

Sepatutnya aku amik cuti panjang sikit. Dah plan nak bawak kiddos gi Singapore, Legoland, etc. Tapi cuti tak lepas. Kena keje arini. Takde relief.

Next time ya anak2. 

My cinta 

Tenkiuu teman mommy gi marathon

Tenkiu juga to Mamoru for taking care of kiddos & baby while aku pegi berlari 

Mamoru pilih hotel ni. Spacious. Ada banyak ruang untuk kiddos bermain.

Abang2 layan tv. Aleesya layan diri... ala syian anak mommy. Nanti mommy kasi adik eh.. hihi

Studio suite. Siap ada pantry. Tapi tak leh masak la. Aku minta Mamoru book hotel yg selesa & ada mini fridge. Sekali dia book hotel siap fridge beso macam kat umah daa.. 

Checkin

Waiting for our room kat lobby

Ohh.. yang ni aku beli kat Larkin Sentral. Semua produk berasaskan nenas. Dapppp..
Best gila Larkin Sentral. Environment sangat old school. Tapi semua ada kat situ. Love that place.

Ni gambar Mamoru whatsapp kat aku masa aku tengah lari. Dia improvised sofa dalam bilik hotel jadi baby cot & attach kat katil. Comel!

1 comment:

aisha said...

AD.. hotel mana ni? apa tajuk dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...