KENGKAWAN

Wednesday, May 18, 2016

Sandal Strap to Jannah

Jalan2 shopping mall dengan Aleesya hari ni (ops kantoi pi jenjalan.. kata Aleesya demam.. huhu). Meriah shopping mall, supermarket semua sekarang tau. Meriah dengan decoration raya, meriah dengan jualan raya (baju raya, peralatan buat kuih raya, lampu lip lap raya, lagu raya???

OMG.

Rasa macam esok nak raya pulak. Puasa ganti pun tak siap lagi (ops, hakak puasa penuh last year tau.. hihi).

Tapi seriously, tak agak2 lah taktik kedai2 meniaga sekarang.

Haish. Melampau.

Dah. Jom gi shopping baju raya! (Ops.. kikikikiki)

Anyway... nak share something aku rasa sangat berguna kat sini sempena Ramadhan yang bakal menjelma dua minggu lagi. Aku copy dari FB. Semoga bermanfaat :)

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Before worrying about Ramadan chores, hours, schedule, etc… make sure you’re set on these 3 general areas of focus:

1. Quran - decide what your goal is this year (improve reading, understanding or memorizing). Make sure you truly come closer to the Book of Allah with your heart.

2. Dua - plan out the best Dua list of your life. In fact prepare 2 - the master list and the Dream Dua list (a short list of top 6 dreams you want achieved).

3. Sadaqa - get creative this year with acts of charity throughout the month. Don’t overwhelm yourself with one big one… just be consistent with daily acts even if little.

To help you gain the most of this Ramadan, I'm giving you free access to 'Raise Your Dua' ~ A 3 part, full-of-content, video series to transform your mind, heart, and duas- Visionaire style! You'll also get get to download  'Sandal Strap to Jannah~ Six Step Guide in Making Powerful Dua'.  Go here to get Sandal Strap to Jannah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...