KENGKAWAN

Thursday, July 27, 2017

Cuti-cuti Cameron Highlands

Tahun ni tahun yang banyakkk pergi berjalan. Suka lah anak2. Utara Selatan Timur Barat area Semenanjunh ni kita berjalan ❤️

Throwback gambar masa kat Cameron aritu. Post race after DNF Ciltra 100km.. hihi.

Sakan pi jalan sambil makan. Maklum lah lepasblari 61km. Perut lapar sesaja. Tu nasib baik tak habiskan 100k. Macam mana lah agaknya tahap kelaparan tu kan.. haha.

Wolf comel. 

Layan desert kat port musti pi setiapkali naik Cameron : Raju's Hill cafe! Waffle dia dapp!

Minion comei.. sessi paw mommy& daddy.. haha

Teman mommy beli pokok bunga. Dapat lah 3 pasu bunga kat sini

Jenjalan kea Farm

Kea Farm dah ada port best sekarang tau.

Gadis strawberry.. suka nau makan buah ni. Macam mommy gak. Tapi mommy takde lah gigit gitu. Mommy makan ngan madu..hihi

Ariff pun beli pokok bunga. Dia yang pilih pokok tu. Cantik katanya. Dia volunteer nak jaga pokok tu sampai besau katanya..

Siang petang pagi malam makan strawberry ❤️

Ariff teruja berdiri dalam giant bubble

Amarr pun sana ❤️

Puas hati. Next kita pi cameron, kita camping pulak nahh. Mommy sukaaaa camping kat sini. Cejuk!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...