KENGKAWAN

Tuesday, July 04, 2017

Out of office

Strunggling dengan kerja.

Satu paperwork dah overdue. Satu lagi due Jumaat ni. Stress kepala akak dik oiii..

Hari ni dengan esok kena berkampung kat EPF building kat Jalan Raja Laut. Ada training kat sini.

Taim bila nak siapkan keje akak pun tataw. Teringat laptop kat umah.. Haih, lupa pulak nak bawak. Akak tataw pulak lunch hour kat EPF ni sampai 2 jam lebih. Kalau tak, sure akak sempat bukak laptop siapkan paperwork..

Uwaaa...

Dua jam rehat tataw nak buat apa. Nak gi Sogo kat sebelah nia pun takde mood duk fikir keje.

Tsk.

Gambar takde kena mengena dengan cerita.. Ni gambar kat belakang rumah nenek.. PakNgah tadah air nira pokok kelapa. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...