KENGKAWAN

Wednesday, January 11, 2006

Me, afta the Qurban

Another keje giler yg aku buat pagi nih: pegi keje dari Melaka. Yep, pukul 8 pagi tadi aku still kat Melaka, gegolek atas katil dgn my cute little princess. Sempat lagi salin pampers dia sebelum bertolak ke KL. Feelin great – but dats until sampai KL lah – boring.

Btry phone flat lagi hari nih (mls nak charge). Sampai opis, checked hp – ada 21 m/call.. *wallawei*.. baru pukul 9.30 pagi, mah – gimme a break. Byk number dari S’pore (sure Zu la tu).. and there’s few numbers yg “surprised” me a lot.. *wuts up?!*.. Anyways, sum, I did return the call.. sum I didn’t.

Talking ‘bout the hari raya celebration, nothing much. Cam biasa lah, tak ada yg lebih mengembirakan selain bersama family aite? Bangun pepagi, sunat pegi masjid dulu sebelum breakfast. Slalunya, taim raya haji org tak ziarah kubur – but I did – bawak Nina sekali – kenalkan dia dgn arwah mak. Then, pegi rumah nenek sebelah bapak, nenek sebelah arwah mak, nenek sebelah Aunt Shi, nenek-nenek sedara (fyi, aku takde datuk – nenek je yg tinggal). Malam, rutin yg sama setiap kali raya qurban – BBQ with d`siblings!.. *love u guys so much*

Thinking of my next trip for ‘cuti-cuti me’sia’.. how about T’ganu? Heard a lot ‘bout the beautiful beaches yg mengalahkan Bali, katanya.. *wink kat Am & Az*.. (if both of u free in Feb, let me know ya)

Next 2 weeks, will be tough. Tonnes of work to be done. Most probably, tak ada masa nak hang-out or tgk movie or etc. (note: I will spend my every weekend kat Melaka) But, no need to stress sgt.. me already got plan for end of January.

..new me.. make me feel great!

p/s: to my friends cC, faiez & nai.. thanks a lot ;)


6 comments:

BdkLeoVirgo said...

ello dear.. sure ur more than welcome.. tapi kan Feb tu bila?.. kalau u want us to play host u have to tell early.. I have a fren coming from jakarta, he'll be here from 3-12 Feb.. then a fren from KL datang.. 16 and 17 feb.. ha schedule penuh.. i'm even thingking of opening my own resort lah cam ni hehehe...

amizgig said...

wah.. meriahnya.. wish i have dat kind of life! but not to wury, wont disturb Am during the 14th *wink*.. aD plan hujung February (hows dat?) aD tgh check map Ganu nih.. nak ukur jarak & budget masa (hehe)..

Anonymous said...

wahhh.... aD reading ur blog today looks like the new u :D really!!! glad to hear dat.... btw how was ur new hse?? barang2 dah abis angkut? if you need help text me kay.. take care gurl.....-9-

amizgig said...

new hse? still dunt hv time to kekemas lah Nai.. thinking of mengecat (ntah larat ke tak).. yep, definitely need help. not now, bln nih byk keje.. next month kut ;).. new me? ahh.. yezz.. from now on, i'll b responsible for my own hepiness *smiles big*

Anonymous said...

nai buleh tolong catkan rumah :D wink..wink.. amacam kaler dah pilih or u need help with dat... let mem noe coz i knew where to gert good paint with reasonable price seriously... anythg text me kay!!!

amizgig said...

wokeh.. rite on. nnt apa per, aD consult Nai la ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...