KENGKAWAN

Monday, January 09, 2006

Salam Aidiladha

Done.. syukur alhamdullilah, Zu setuju nak gantikan aku. Tak sangka, dia sebenarnya mmg nak sgt join conference tu. Kata Zu, nasib baik passport dia still valid sampai end of January.. *syukurlah* – selesai satu masalah.

Ptg nih, aku balik Melaka lagi.. sambut raya kat sana. Kalau difikirkan, tak berbaloi balik ptg ni sbb esok dah kena balik KL - sekejap sgt. Tahun lepas, aku tak kisah pun sambut raya haji kat KL. Even taim tu aku celebrate sengsorang - bangun pagi mcm biasa - dengar orang takbir raya dari Masjid kawasan rumah ni - then masak rendang - alone - tp aku enjoy. Now, things changed, tak ada apa yg nak dibanggakan kat sini lagi - seriously NONE.

Mlm td, for the first time aku rasa selesa duduk rumah sendiri. Yep, selesa duduk sengsorang - tenang. Harapnya perasaan ni berterusan.. insyaAllah, aku boleh manage hidup aku sendiri tanpa sesiapa pun. Mcm yg pernah aku cakap dulu, I’m goin to have a very interesting life ahead.. *insyaAllah*

Buat semua rakan aku (termasuk juga mereka yg dah ‘buang’ aku sebagai kawan).. semoga korang bahagia, dimurahkan rezeki & dipanjangkan umur… Selamat Hari Raya.

******************************

Wut a relieved knowing dat u're in gud condition (so as ur family). Thanks for d answer – understand. As promised, I wont ask for anything lagi.. and pls, don’t talk as if u know evrythg ‘bout me. Thanks for d song.. guess, its my turn to wish u a great life ahead with ur ‘sumone’.

3 comments:

nasik said...

aD

guess, its my turn to wish u a great life ahead with ur ‘sumone’ --> dun jump into any conclusion.. there is NO 'sumone' or 'anyone'.

i never talked as if like i know evrythg abt u. if i do think/talk that way, i wont asked u anythg.

the 'song' is not for u dear. its just a common song for those yg akan terasa.

-nasik-

amizgig said...

there is NO 'sumone' or 'anyone' << so, there's no anyone (anybody) at all is dat wut u mean? got it.. thanks.

nasik said...

aD,

nobody but u..

-nasik-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...