KENGKAWAN

Friday, May 05, 2006

yey, wiken!

ahh.. finally, its friday! aku dah penin-penin lalat menghadap keje sepanjang minggu nih.. semlm je ada meeting tahap syampa dari kul 9.30 pagi sampai kul 2.30 ptg!.. *huh*.. mmg giler arr - 5 jam sey! naik kematu muntot nih duduk dlm conference room tu.. dan hasilnya, yea.. bertambah lagi keje aku.. (gumbira sampai tahap nak melempang orang, buleh?) - kena organize event kat carcosa seri negara pasnih.. hm, taper lah. event tu end of diz month - lambat lagi.. (aiman tak kisah jalan lambat-lambat pun)

so tonite.. taim utk rilekkan otak.. sadly, wiken nih, aku still takde plan nak gi mana.. *penin*.. takkan nak naik Nuang lagi kut.. *dey yarreee?*.. dlm kepala nih duk terbayang gunung Datuk kat negri semilan nun.. tp, takkan nak trekking masuk hutan tu sengsorang.. (jgn buat hal, aD)..

hm, alermak.. ada guest plak.. karang sambung balik arr.. kut tak sempat, next week je lah..

3 comments:

Anonymous said...

xpe kontek jek aku, aku pon x wat pape weekend nie...

Anonymous said...

easy busy dizzy ad...he he he _sidian

amizgig said...

anonymous:
er.. nak kontek gak.. tp tataw nama.. camner?..*hehe*

dian:
nak wat guano..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...